Fånga berättelsen!

Att berätta är ett oslagbart sätt att nå fram till andra människor. Men vad ska man berätta? På den här kursen får du redskap att hitta just dina historier. Med skrivuppgifter, muntliga berättarövningar och respons utforskar vi vad det är som gör en god historia och hur den kan berättas. Kursen blir en upptäcktsresa och du kommer hem med en bunt historier som du sedan kan utveckla vidare. Inga förberedelser krävs, vi börjar där vi är.

för vem?

Alla som föreläser, samtalar, undervisar, står på scen, kommunicerar muntligt och i skrift och vill berika sina möten med andra. Varje deltagare är i högsta grad medskapande och nyttjar kursinnehållet efter egna förutsättningar och ambitioner.

lärare:

Kersti Björkman (mer på sidan Om mig)

Mats Rehnman, professionell scenberättare sedan många år och berättarpedagog. Mats är efterfrågad såväl i Sverige som utomlands, har framträtt på festivaler och hållit workshops bl a i Iran, Grekland, Kanada, Kenya och runt om i Europa. Skrivit och illustrerat flera barnböcker, medförfattare till boken Berättelsens röst, utgiven på Nordsteds 2002.

boka:

Just nu inget aktuellt datum. Kursen ges även på beställning genom mig och genom Fabula Storytelling.

< Tillbaka till Kurser…