Kurser & workshops

Läs här om mina olika kurskoncept och var du kan anmäla dig till aktuella kurser. Varje workshop går även att beställa som halvdag, heldagar eller ett antal träffar med skrivtid emellan. Vill du boka för din skola, arbetsplats, förening, ditt företag eller projekt – kontakta mig för offert.

• Skriv Ditt Liv

En kom-i gång-kurs i självbiografiskt skrivande. Har du livsberättelser du vill få på pränt? Utifrån ett minne, en särskild händelse, vissa skeenden, personer, en brevbunt, en låt, fotografier…?
Aktuell kurs:  Helgkurs Stockholm 9-10/2 2019  Ladda ner pdf!

•Skriv och Vandra

Veckokurs på Kreta och weekend i Vålådalen. Du skriver med vidunderliga fjällvyer,  på en sten vid havet, vid en fjällbäck, i skuggan av en olivlund eller intill en antik tempelruin…! Medan fötterna tar oss framåt processas skrivideerna i sin egen rytm. Dagsvandringar med enkel logi i den lilla byn Lendas på södra Kreta eller med helpension på Vålådalens fjällstation -bara att välja!
Aktuell kurs: Lendas, Kreta 18-25 april 2019 Läs mer www.lendasoasen.se

  •Ordlust!

En inspirationskurs för alla som vill komma igång och skriva. Även för den som redan är i gång och vill ha nya impulser. Läs mer. 

•Fånga berättelsen!

Att berätta är ett oslagbart sätt att nå fram till andra människor. Men vad ska man berätta? Genom en tydlig metod, muntliga berättarövningar och skrivuppgifter får du här redskap att hitta just dina historier. Läs mer.                                                                                  K

•Skriva för scenen

Dramaturgi och exempel ur teaterns värld varvas med inspirerande skrivuppgifter, eget arbete och livfulla samtal kring texter. Jag erbjuder även handledning till skrivande elever och pedagoger under pågående pjäsarbete. Läs mer.

•Från berättelse till pjäs

Manuskurs för dramapedagoger och teaterlärare. Om att bearbeta sagor och litterära texter till användbara pjäsmanus för barn- och ungdomsgrupper. Bokas lämpligen till studiedagar eller som fortbildning. Läs mer.

•Med andra ord

Kreativitetsworkshop för företag och institutioner. En utvecklande halv- eller heldag då rapporter, pm och projektbeskrivningar läggs åt sidan för att utforska språkets möjligheter på oväntade vis i berättelser och dikt. Perfekt  för teambildning, personalutveckling, kick-off etc.

•Kreativa sommarkurser på Kreta

Sedan sjutton år leder jag varje sommar skrivarkurser i Lendas på södra Kreta, öppen för alla. I denna lilla ljuvliga by vid havet arrangeras även andra kurser under sommaren; i sång, måleri, foto, teater, trolleri, retorik mm. Kolla in Svenska Kulturcentret Lendas Kreta,!

Spara

Spara

Spara

Spara